Allegro - profil sklepu oraz opinie klientów - SalonMeblowy.net.pl

Internetowy sklep meblowy - producent mebli SalonMeblowy.net

Koszyk

Kontakt

pn-pt 8-21, sb 8-14, (bezpł.)

pn-pt 8-17

Promocje

Poniżej prezentujemy listę aktualnych promocji:

Szanowni Państwo!

Do 31 sierpnia prosimy o kontakt telefoniczny w godzinach 8-16. Za utrudnienia przepraszamy.

Nowość! Meble z nadrukami - wybierz swój unikalny wzór

Allegro - profil sklepu oraz opinie klientów

Zastanawiasz się, czy bezpiecznie jest kupować meble przez Internet? Wahasz się, czy faktycznie dostaniesz dobre jakościowo i nowe meble? Zobacz opinie naszych klientów. Zaufało nam już wielu... Ty też możesz!
allegro
Poniżej przedstawiamy informacje o naszym profilu na allegro.
Nazwa użytkownika: SAM_NET
Ilość ocen: 1175 (od 1119 użytkowników)
Ilość ocen pozytywnych: 1175
Ilość ocen negatywnych: 0
Ilość ocen neutralnych: 0
Przedstawiamy listę najnowszych komentarzy naszych klientów. Zobacz wszystkie nasze komentarze.
  • 2016-12-15 19:19:33 - Naz6 (318)Bardzo dobry kontakt. Stół zgodny z opisem. Wzorowa transakcja, a tym samym Sprzedający godny polecenia!!!
  • 2016-11-23 11:09:49 - happy27 (183)Bardzo dobry kontakt, bardzo dobry towar, bardzo szybka dostawa. Polecam
  • 2016-11-06 18:00:55 - dresscode32 (41)stół i krzesła jeszcze ładniej prezentują się na żywo, wykonane bardzo ładnie, polecam wszystkim. szybka dostawa ok tygodnia
  • 2016-11-06 01:13:10 - cwirek20 (244)Czas realizacji bardzo szybki.Fachowa pomoc w wyborze odpowiedniego koloru, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Meble wykonane bardzo solidnie i bardzo estetycznie, wygodne i nadające charakteru wnętrzom
  • 2016-11-02 18:13:58 - bambosz12 (34)Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
  • 2016-10-17 09:08:34 - Client:33194033 (29)Bardzo profesjonalna firma, dbająca o stały kontakt z Klientem. Szybki termin realizacji zamówienia zgodnego z opisem.Współpraca z Państwem to sama przyjemność. Polecam :)
  • 2016-10-04 20:53:17 - TOMASZEKD (797)Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
  • 2016-09-26 22:00:52 - nosek_2011 (82)Bardzo polecam, meble są super.
  • 2016-09-20 14:23:06 - judysia20 (41)Stół i krzesła - rewelacyjne. Zamówienie zrealizowane expressowo. Polecam!!!!!!
  • 2016-09-13 19:23:48 - przemdab81 (383)Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
  • 2016-09-12 10:39:04 - CutProject (597)Meble solidne, przepięknę, dobrze zabezpieczone, czas realizacji taki jak w opisie, mega pozytyw!
  • 2016-08-29 19:00:36 - kidrock (705)Bardzo dziękuję za doskonale przeprowadzoną transakcję. Serdecznie polecam każdemu interesy z tym allegrowiczem. Pozdrawiam.
  • 2016-08-10 19:12:09 - BogBo (178)Transakcja przebiegła pomyślnie i bezproblemowo. Polecam sprzedawcę !
  • 2016-07-14 17:38:49 - maciejr-81 (20)Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.
  • 2016-07-11 09:38:37 - Peter15000 (97)Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.