Opinie naszych klientów - SalonMeblowy.net.pl

Internetowy sklep meblowy - producent mebli SalonMeblowy.net

Koszyk

Kontakt

pn-pt 8-19, sb 9-14, (bezpł.)

pn-pt 8-19, sb 9-14

Promocje

Poniżej prezentujemy listę aktualnych promocji:

Nowość! Meble z nadrukami - wybierz swój unikalny wzór

Nasi klienci już wybrali.

Dołącz do nich i wybierz wymarzone meble:

Potrzebujesz pomocy?

Masz pytania?

800 00 77 87 (bezpł.)

pn-pt  8-19,  sb  9-14

52 320 36 49

pn-pt  8-19,  sb  9-14

Opinie naszych klientów

Prezentujemy Ci 401 opinii, które otrzymaliśmy od naszych klientów.

Opinia pozytywna
19-06-2017
Ewelina

Szanowni Państwo, Zamówiłam zestaw Z151 i dziś został dostarczony. Termin realizacji dwa tygodnie. Jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości (solidne i ładnie wykonane), obsługi klienta (Konsultowałam rodzaj materiału do obicia krzeseł i płatność -każda wątpliwość został wyjaśniona ) oraz transportu (mili panowie wcześniej informują o dostawie). Każdemu szczerze polecam ten sklep ! Przed wyborem mebli warto zamówić darmowe próbki materiałów. Serdecznie dziękuję i życzę wszystkiego dobrego wszystkim Pracownikom, robicie Państwo kawał dobrej roboty :) ~Ewelina~

Opinia pozytywna
02-06-2017
Irma

Szanowni Państwo, Od kilku lat jestem szczęśliwym użytkownikiem wykonanego przez Państwa firmę zestawu- czterech krzeseł Alex z tapicerowanymi siedziskami oraz stołu w typie S4, jednak przerobionego pod indywidualne zamówienie (wersja nie rozkładana, niestandardowe wymiary). Mimo upływu czasu jestem z nich nadal bardzo zadowolona - z jakości, staranności wykonania (również niewidocznych w codziennym użytkowaniu elementów, np. spodów siedzisk) oraz wyglądu - który mimo upływu czasu i przybywających na blacie rys, nadal mnie zachwyca. To był naprawdę doskonały zakup i z całą pewnością złożę kolejne zamówienie w przyszłym roku, przeprowadzając się do nowego mieszkania. Bardzo dziękuję!

Opinia pozytywna
02-06-2017
Grażyna

Szanowni Państwo, jestem tak zadowolona że postanowiłam do Państwa napisać. Tak ładnego zestawu na oczy nie widziałam :) wykonanie jest wspaniałe kolorystyka idealnie dopasowana do moich mebli kuchennych po prostu REWELACJA będę Państwa polecać swoim znajomym

Opinia pozytywna
02-06-2017
Weronika

Witam, Dziękuje za dostawę krzeseł, Panowie którzy przywieźli krzesła bez problemu mi je wnieśli i również im jak i Państwu chciałam podziękować za profesjonalna obsługę pozdrawiam

Opinia pozytywna
02-06-2017
Maria

Dziękuje za bezproblemową dostawę, krzesła są jak najbardziej ok

Opinia pozytywna
02-06-2017
Magdalena W

Zestaw otrzymaliśmy w sobotę z czego byliśmy zadowoleni, po złożeniu stołu i ustawieniu krzeseł mogę powiedzieć że jestem dumna posiadaczką pięknego zestawu :) polecam

Opinia pozytywna
28-04-2017
Ala

Genialny stół nie mogę sie na niego napatrzeć :)

Opinia pozytywna
28-04-2017
Włodek

Porządny kawał stołu. POLECAM

Opinia pozytywna
02-06-2017
Waldek i Alicja

No i my również możemy sie podzielić opinia :) z radością możemy potwierdzić że jesteśmy zadowoleni z zakupionych u Państwa mebli. Oby takich sprzedawców więcej....

Opinia pozytywna
02-06-2017
Iwona

Przepiękne klasyczne krzesła, i wcale nie aż takie ciężkie, jestem zadowolona z wyboru

Opinia pozytywna
02-06-2017
Jarek

Bardzo wygodne krzesła wykonanie bez zarzutów

Opinia pozytywna
02-06-2017
Katarzynan

witam, dziękuje za szybką dostawę krzeseł, sa urocze tak jak sie tego spodziewałam będę Państwa polecać pozdrawiam

Opinia pozytywna
28-04-2017
Szymon i Justyna

Stół idealny krzesła również

Opinia pozytywna
28-04-2017
Małgorzata

Witam Państwa serdecznie chciałam podziękować za miłą obsługę. Meble przyjechały do nas w jednym kawałku, dostawa odbyła się szybko i bez większych kłopotów. Jestem zadowolona.Pozdrawiam

Opinia pozytywna
28-04-2017
Mariola

Witam cena adekwatna do mebli, wykonanie jak najbardziej poprawne

Opinia pozytywna
28-04-2017
Wioletta

Szanowni Państwo będę waszą firmę zachwalać :) zestaw jest przepiękny aż dech zapiera. Dziękuje za tak miłą współprace

Opinia pozytywna
28-04-2017

Polecam sprzedawce terminowy i słowny

Opinia pozytywna
28-04-2017
Brabra

Zakupując stół nadal nie byłam pewna czy dobrze robię zamawiając go w sklepie internetowym, jestem mile zaskoczona szybką dostawa jak i samym zestawem. Od dziś zakupy w internecie będę częściej robić i mam nadzieję za każda firma bedzie mogła sie pochwalić taka fachowością jak Państwo.

Opinia pozytywna
28-04-2017
Jarek

stół ekstra :)

Opinia pozytywna
28-04-2017
Justyna

Witam, dziękuje za przepiękny zestaw mebli. Jestem bardzo zadowolona pozdrawiam

Opinia pozytywna
28-04-2017
Jadwiga K

Zestaw na medal, jestem nim zachwycona. Dziękuje Pana z dostawy za pomoc

Opinia pozytywna
28-04-2017
Sandra

Ładne krzesła szkoda że podłokietniki nie wsuwają się pod blat stołu

Opinia pozytywna
28-04-2017
Paula

Dzień dobry, pisze do Pani ponieważ jestem bardzo zadowolona z zakupionych w Państwa firmie mebli. Blat stołu jest piękny dokładnie taki na jaki liczyłam. Krzesła lekkie i wygodne. Będę polecać Państwa firmę. pozdrawiam

Opinia pozytywna
28-04-2017
Paweł

DZIEN DOBRY JESTEM ZADOWOLONY Z TERMINOWEGO WYWIĄZANIA SIE Z ZAMÓWIENIA JAK I SAMYCH MEBLI

Opinia pozytywna
28-04-2017
Anna

Polecam sprzedawce

Opinia pozytywna
28-04-2017
Filip

Szanowi Państwo jesteście firma godna polecenia i tez polecać będę :P)

Opinia pozytywna
28-04-2017
Damina

Zestaw jest ok krzesła dobrze wykonane POLECAM

Opinia pozytywna
28-04-2017
Marcin

Super zestaw, krzesła wygodne polecam

Opinia pozytywna
28-04-2017
Magda

Polecam polecam, super zestaw :) jestem przeszczęsliwa ze zdecydowałam sie na zakup własnie tego modelu

Opinia pozytywna
28-04-2017
Maria

Szanowni Państwo, dziękuje za tak piękny zestaw, meble sa idealna tym samym jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna
28-04-2017
Barbara

Zestaw zgodny z zamówieniem, dostawa ekspresowa

Opinia pozytywna
28-04-2017
Marcin

Meble jak najbardziej ok, termin również

Opinia pozytywna
28-04-2017
Teresa

Pisze do Państwa ponieważ chciałam podziękować za przepiękny stół. Stół jak i krzesła spełniają moje oczekiwania powiem wiecej jestem nim oczarowana. Życzę Państwu więcej zadowolonych klientów

Opinia pozytywna
28-04-2017
Małgorzata

Dzień dobry, dziękuje za błyskawiczną dostawę oraz za pomoc w montażu stołu

Opinia pozytywna
28-04-2017
Lucyna

W miniony weekend mieliśmy dostawę mebli z Państwa firmy, chciałam podziękować za fachową pomoc w wyborze koloru oraz tapicerki. Meble są ładne a kontrast idealny. Pozdrawiam

Opinia pozytywna
28-04-2017
Sylwia

Przed chwilą mieliśmy dostawę i jestem mile zaskoczona a wręcz oczarowana meblami. Krzesła są super stół również. Z zadowoleniem dołączam do grona zadowolonych klientów : )

Opinia pozytywna
28-04-2017
Jacek

Rewelacyjny zestaw, krzesła o ciekawej stylistyce stół bardzo funkcjonalny. Polecam

Opinia pozytywna
28-04-2017
Zosia

Polecam sprzedawce, zestaw jest ładny a krzesła wygodne

Opinia pozytywna
28-04-2017
Ludwik

Szanowi Państwo, uprzejmie Państwu dziękuje za terminową dostawę. Meble są doskonałe i spełniają moje oczekiwania z uszanowaniem L.P

Opinia pozytywna
28-04-2017
Kaja

Piękny zestaw, mebelki jak z pod igiełki ;) szybka dostawa

Opinia pozytywna
28-04-2017
Wojtek W

Bardzo ładny zestaw. Sprzedawca godny polecenia

Opinia pozytywna
17-10-2016
Anna P

Dzień dobry Otrzymałam w sobotę od Państwa meble, które zamawiałam (stół z krzesłami) Meble są piękne (ładniejsze niż na zdjęciach) Bardzo dziękuję za profesjonalną i szybka obsługę. Będę Państwa sklep polecać moim znajomym. Pozdrawiam Anna P

Opinia pozytywna
01-08-2016
Wilk

Witam, Bardzo dziękuję za ekspresową realizację zamówienia :) towar zgodny z opisem i świetnej jakości :) bardzo sympatyczni kierowcy i miła obsługa :) będę polecać Wasz sklep :) Pozdrawiam

Opinia pozytywna
21-07-2016
Ania

Na zestaw skusiłam się dzięki nietypowym krzesłom i zapewnień Pani z obsługi że krzesła są wygodne. Faktycznie są i jestem zadowolona Polecam

Opinia pozytywna
21-07-2016
Zofia P

Witam serdecznie chciałam podziękować Państwu za tak piękny zestaw. Krzesła są idealne starannie wykonane, oprócz tego są wygodne. Stół w moim kolorze wygląda przepięknie. Jeszcze raz dziękuje Zofia P

Opinia pozytywna
21-07-2016
Łukasz Wrrrrr

prosty stół , krzesła wygodne. Realizacja przed czasem obsługa na wysokim poziomie polecam

Opinia pozytywna
21-07-2016
Jarek

Witam, zestaw dzis do nas dotarł i krzesła faktycznie sa dość zgrabne. Kolor piękny a wykonanie staranne. Polecam

Opinia pozytywna
21-07-2016
Marek i Ilona

Witam, krzesła zamówiliśmy na miejscu w sklepie dzięki temu mieliśmy pewność ze krzesło jest wygodne. Szczerze mogę polecić firmę, fachowa obsługa oraz duży wybór tkanin.

Opinia pozytywna
21-07-2016
Waldemar

Witam, stół dojechał w idealnym stanie wzór który wybraliśmy to Postarzałe drewno, wygląda rewelacyjnie. Duzy PLUS polecam

Opinia pozytywna
21-07-2016
educomm

Szanowni Państwo, dziękujemy za tak szybką realizacje zestaw jest wart swej ceny. Pozdrawiamy

Opinia pozytywna
21-07-2016
Aleksandra W

Zdecydowaliśmy się na krzeska białe z nadrukiem pomimo obaw jesteśmy bardzo zadowoleni. Wzór wybraliśmy stara beczka i naprawdę świetnie się komponuje z białym kolorem krzeseł. Wszystko starannie wykonane. Dostawa o czasie , kontakt z firmą zadowalający

Opinia pozytywna
21-07-2016
Sylwia

witam, krzesło jest przepiękne ładniejsze niż na zdjęciu. Czas realizacji błyskawiczny kontakt z obsługą bardzo dobry.

Opinia pozytywna
21-07-2016
Agata

Zdecydowanie polecamy Państwa firmę. Zakupiliśmy przepiękny stół z bielonego dębu. Mebel wykonany jest bardzo solidnie,wszystkie najdrobniejsze szczegóły (nawet te pod blatem,które na pierwszy rzut oka nie są widoczne) wyglądają bardzo schludnie. Zero niedociągnięć. Kolor i faktura drewna przepiękne,jakby dotykało się surowego drewna...Jednym słowem: warto:) Dziękujemy.

Opinia pozytywna
15-06-2016
Aleksandra

Fajne krzesło idealne dla domowników. Dostawa szybka i bezproblemowa. Polecam

Opinia pozytywna
15-06-2016

Stół zgodny z opisem i świetny. Zdecydowanie Polecam.

Opinia pozytywna
12-05-2016

Szybka dostaw zestaw zgodny z opisem

Opinia pozytywna
15-06-2016
Robert

Kontakt na każdym etapie realizacji, dostawa szybka. Zdecydowanie polecam

Opinia pozytywna
12-05-2016
Poznanska

Super zestawik krzesełka bardzo wygodne a stolik malutki ale bardzo funkcjonalny

Opinia pozytywna
15-06-2016
Aneta

Piękne prowansalskie krzesła, jestem nimi zauroczona. Polecam

Opinia pozytywna
15-06-2016
Wioletta

Piękny gustowny zestaw, nie mam żadnych zastrzeżenie, meble wykonane z największa starannością. Doceniam profesjonalizm firmy

Opinia pozytywna
15-06-2016
Małgosia

Duży plus szczególnie za możliwość dogadania się co do terminów. Meble dojechały w nienagannym stanie . Solidne meble i firma.

Opinia pozytywna
15-06-2016
Sylwia

Idealny zestaw do mojej skromnej jadalni. Krzesła wygodne a stół przepiękny. Jestem zadowolona z zakupu. Obsługa sklepu w pełni profesjonalna.

Opinia pozytywna
12-05-2016

Sprzedawca godny polecenia , meble zgodne z opisem

Opinia pozytywna
15-06-2016
Ewelina

Krzesła warte swej ceny , piękne usłojenie jak i kolor, do tego wygodne. POLECAM

Opinia pozytywna
15-06-2016
Grażyna M

Szybka dostawa, kontakt z firma bezproblemowy, stół i krzesła porządnie wykonane

Opinia pozytywna
15-06-2016
Małgorzata

Stół po prostu rewelacyjny, świetny pomysł do niewielkich mieszkań. Szybka i bezproblemowa realizacja, krzesła bardzo ale to bardzo wygodne. Brawo dla producenta

Opinia pozytywna
15-06-2016
Piotrek

Niedawno otrzymałem krzesła, Panowie którzy dostarczyli krzesła pomocni i uprzejmi. Krzesła otrzymałem wcześniej niż myślałem. Kontakt z obsługą oceniam na wysokim poziomie, wykonanie krzesła bez zastrzeżeń. Sprzedawca godny polecenia

Opinia pozytywna
15-06-2016
Natalka

to chyba najwygodniejsze krzesło na jakim siedziałam :) polecam

Opinia pozytywna
15-06-2016
Patrycja

Zgrabny dobrze wykonany fotel, dostawa błyskawiczna, miła i profesjonalna obsługa sklepu

Opinia pozytywna
15-06-2016
Anna

Od jakiegoś czasu zastanawialiśmy się nad zakupem tego kompletu, dziś nie żałujemy tej decyzji. Meble przyjechały w miniony weekend, Panowie którzy je przywieźli bez problemu zmontowali i wnieśli meble za co jestem niezwykle wdzięczna. Meble cudowne zgodne z opisem. Firma godna zaufania

Opinia pozytywna
15-06-2016
Iwona

witam, dziś otrzymaliśmy krzesła jesteśmy zadowoleni z wykonania i z nadruku jaki wybraliśmy :) krzesła zostały dostarczone szybciej niż się spodziewaliśmy, dajemy plusa

Opinia pozytywna
14-06-2016
aniacz89

Bardzo solidne i godne polecenia krzesła Wenecja oraz stół S12. Pozdrawiam

Opinia pozytywna
12-05-2016
Justyna i Paweł

Jesteśmy wraz z mężem zachwyceni!!! Polecamy

Opinia pozytywna
12-05-2016
xxxx

Polecam

Opinia pozytywna
12-05-2016
Piotr

Fotel ładny jak i zgrabny oczywiście wygodny. Stół z krzesłami bardzo dobrze wykonane. Stół jak i krzesła oraz fotel spełniają nasze oczekiwania

Opinia pozytywna
12-05-2016
Kami

ekspresowa dostawa mebelki super tylko chwalić

Opinia pozytywna
12-05-2016
LIDIA

Ładny prosty zestaw mebli , dostawa bezproblemowa tak jak i kontakt z forma. polecam

Opinia pozytywna
12-05-2016
Leokadnia Stefaniak

Bardzo dziękuje za fachową pomoc przy zakupie mebli. Dostawa jak i sam zakup odbył się bez problemów. Podziękowania dla Panów którzy dostarczyli meble. Krzesła tak jak zakładaliśmy są bardzo wygodne a sam stół praktyczny.

Opinia pozytywna
12-05-2016
Krzysztof

Fachowa obsługa , dostawa szybka sprzedawca godny polecenia

Opinia pozytywna
12-05-2016
Zofia

Gustowne meble i dobrze wykonane.

Opinia pozytywna
12-05-2016
Barbara

Szybka dostawa, fachowa obsługa tak mogę w kilku słowach zaopiniować sprzedawce. Meble dokładnie takie jak w opisie , mocne i porządnie wykonane nie ma zastrzeżeń i polecam sprzedawce

Opinia pozytywna
12-05-2016
Grażyna Nowecka

Zestaw godny polecenia, dostawa błyskawiczna, zakup bezproblemowy

Opinia pozytywna
12-05-2016
Aleksandra

Nie spotkałam się jeszcze z tak wygodnym krzesłem POLECAM

Opinia pozytywna
12-05-2016
Kachna

Zakochałam sie w tych krzesłach są po prostu boskie polecam wszystkim niezdecydowanym

Opinia pozytywna
12-05-2016
Sławek

Polecam produkt zgodny z opisem

Opinia pozytywna
12-05-2016
Alldynka

GENIALNY zestaw daje plusa :)

Opinia pozytywna
12-05-2016
Aneta

Daje dużego plusa za czas realizacji , dostawę. Drugiego duzegooo plusa za fotel, nie spodziewałam sie że będzie tak wygodny.

Opinia pozytywna
12-05-2016
Anna

To miłość od pierwszego spojrzenia :) idealny do czytania i lenistwa po pracy. Dostawa przebiegła sprawnie z czystym sumieniem mogę polecić ten fotel : ) :)

Opinia pozytywna
12-05-2016
Romix

Gratulacje za pomysł :) Polecam

Opinia pozytywna
12-05-2016
Anna W

Meble otrzymaliśmy już dawno ale jakoś nie było czasu na napisanie opinii. Otóż meble otrzymaliśmy szybko, kontakt z firmą był bezproblemowy, Panie z obsługi bardzo sympatyczne chętne do pomocy. Meble stoją u nas już jakieś pół roku i póki co nie możemy narzekać stół stabilny a krzesła bardzo ale to bardzo wygodne. Polecam sprzedawce w przyszłości również skorzystam z oferty tej firmy.

Opinia pozytywna
12-05-2016
Paweł

Wybraliśmy ten zestaw ze względu na stół , który rzeczywiście okazał sie bardzo praktyczny. Stół zgodnie z zapewnieniem sprzedawcy jest stabilny nawet przy maksymalnym rozłożeniu. Jesteśmy z żona bardzo zadowoleni jak i ze stołu jak i z krzeseł .

Opinia pozytywna
12-05-2016
Justysia

Wczoraj otrzymaliśmy mebelki jesteśmy bardzo zadowoleni krzesła mega wygodne a stół świetny. Zestaw otrzymaliśmy dośc szybko a Panowie którzy dostarczyli meble bardzo sympatyczni i pomocni.

Opinia pozytywna
12-05-2016
Oliwia

Polecam sprzedawce dostawa odbyła sie szybko, kontakt z firmą super. Krzesła bardzo wygodne

Opinia pozytywna
12-05-2016
Olga

Polecam sprzedawce kontakt bezproblemowy dostawa błyskawiczna meble doskonałe

Opinia pozytywna
12-05-2016
Agata

Rewelacyjny stół zrobiony z pomysłem idealny do małych mieszkań :) polecam

Opinia negatywna
12-05-2016
krzychu_wawa

Witam. Na meble czekałem 2,5tygodnia ale było warto. Bardzo eleganckie stylowe i wygodne krzesła, solidny i stabilny stół całość doskonale komponuje się w moim salonie. Fajnie, że przed zakupem można zamówić darmowe próbki materiałów i kolorów drewna no może tylko mogły by być trochę większe ale lepsze to niż nic. Bardzo jestem zadowolony z zakupu i polecam.

Opinia negatywna
12-05-2016
Ela

Na żywo meble wyglądają zdecydowanie lepiej niż na zdjęciach. Solidny stół, wygodnie i efektowne krzesła sprawiają że całość doskonale się komponuje. Szeroki wybór tapicerek i możliwość wysłania darmowych próbek ułatwiają dobranie kolorów do wnętrza. Na obecną chwile jestem bardzo zadowolona i polecam ten zestaw i sprzedawcę.

Opinia pozytywna
12-05-2016
margo

Bardzo ładny i wygodny zestaw dostawa po 2 tygodniach polecam.

Opinia pozytywna
12-05-2016
Przemas

idealny zestaw kuchenny , krzesła proste i wygodne daje zdecydowanego plusa

Opinia pozytywna
12-05-2016
Wojciech R

Daje zdecydowanie pozytywna opinie , zestaw spełnia nasze oczekiwania.

Opinia pozytywna
12-05-2016
Elka

Krzesła rewelacyjne bardzo wygodne , stół praktyczny jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonania mebli jak i z terminu dostawy

Opinia pozytywna
12-05-2016

Bardzo ładny zestaw, starannie wykonany, krzesła wygodne. Obsługa profesjonalna a Panowie którzy dostarczają meble pomocni. Polecam

Opinia pozytywna
12-05-2016
Ilona M

Szybka dostawa , dobry kontakt z formą a meble zgodne z opisem. Polecam

Opinia pozytywna
11-05-2016
olszoowa

Fantastyczny kontakt, realizcja z prędkościa światła, fantastyczny fotel, polecam, zdecydowanie :D

Opinia pozytywna
01-05-2016
Łucja

Świetny stół i krzesła, porządnie wykonany, prezentuje się wspaniale. bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, jak i z osobami od transportu.Ceny konkurencyjne. Polecam!!

Opinia pozytywna
01-05-2016
zbyniuc

Produkt dobrej jakości, już sprawdzony na maksa 3,6 m i 14 gości siedzących swobodnie.

Opinia pozytywna
04-04-2016
_deny_

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

Opinia pozytywna
16-03-2016
czester11185

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, meble bez żadnych zastrzeżeń, jak najbardziej wszystkim polecam.

Opinia pozytywna
12-03-2016
Ala840

Polecam zakupy u tego Sprzedawcy-bez obaw! Jestem przeogromnie zaskoczona jakością zestawu, solidny i rewelacyjnie się prezentuje. Szybki czas realizacji, świetny kontakt! Cieszę się, że skorzystałam właśnie z tej oferty ;)

Opinia pozytywna
08-02-2016
JPluta

Fajne mebelki. Krótki czas realizacji zamówienia. Bezproblemowa dostawa. Bardzo dobry i miły kontakt. Pełen profesjonalizm.

Opinia pozytywna
31-01-2016
Atso67

Bardzo dobra komunikacja, bardzo polecam. Wielkie dzięki.

Opinia pozytywna
28-01-2016
MonaLisa1984

MEGA pozytywny komentarz!!! Stół z krzesłami - solidny, PRZEpiękny, robi wrażenie! Kontakt BARDZO dobry, również dostawa bez najmniejszych zastrzeżeń :) Dlatego baaaardzo polecam tego sprzedawcę :)

Opinia pozytywna
08-01-2016
Justyna R

Krzesło bardzo wygodne, dostawa odbyła sie bez problemów. Polecam

Opinia pozytywna
31-12-2015

Krzesła K23 to piękne klasyczne krzesła, niezwykle się prezentują w naszej jadalni. Jesteśmy bardzo zadowoleni z krzeseł jak i z obsługą sklepu.

Opinia pozytywna
31-12-2015
Marek Malat

To chyba najwygodniejsze krzesła na jakich siedziałem, nie ma nic ważniejszego od komfortu siedzenia. Produkt godny polecenia

Opinia pozytywna
31-12-2015
Ola

Dostawa przebiegła pomyślnie , terminy dotrzymane, fotel wykonany wspaniale z dbałością o każdy szczegół.

Opinia pozytywna
31-12-2015
Agata

produkt godny polecenia

Opinia pozytywna
31-12-2015
Anna

zamówiliśmy 12 krzeseł Atos krzesła dotarły do nas bardzo szybko. Jesteśmy pod wrażeniem tak szybkiej realizacji zamówienia. Krzesła wygodne i pięknie wykonane. POLECAM

Opinia pozytywna
31-12-2015
Paweł R

Fotel otrzymałem przed światami zgodnie z umową. Fotel bardzo wygodny godny polecenia

Opinia pozytywna
31-12-2015
Pati

Witam serdecznie chcieliśmy podziękować za piękny zestaw mebli. Meble otrzymaliśmy jeszcze przed światami, jesteśmy pod wrażeniem jakości jak i terminów dostawy. Z całego serca polecamy

Opinia pozytywna
31-12-2015
Jaras

Sprzedawca godny polecenia dajemy dużego plusa

Opinia pozytywna
31-12-2015
Grażyna Nowak

przepiękne krzesła i stół funkcjonalny, dostawa w terminie.

Opinia pozytywna
22-12-2015
Pawel i Anna

Obsługa świetna, bardzo miła i pomocna. Krótki czas realizacji zamówienia, dobre jakościowo meble w przystępnych cenach. polecamy

Opinia pozytywna
23-12-2015
Aleksandra R

Parę dni temu odebraliśmy osobiście stół, stół okazał się bardzo ładny. Jak najbardziej odpowiada naszym oczekiwaniom dajemy pozytywa

Opinia pozytywna
22-12-2015
Justyna

w miniony weekend otrzymaliśmy zestaw jesteśmy bardzo zadowoleni. Dostawa bezproblemowa Panowie mili i pomocni. Stół wspaniały krzesła zresztą też.

Opinia pozytywna
19-10-2015
Danuta Walczak

Stół stoi, spełnił moje oczekiwania w 100%. Firma i ten produkt godny polecenia w każdym calu. Pozdrawiam

Opinia pozytywna
12-10-2015
Jerzy Gryskowski

Bardzo wygodne, dobrze wyprofilowane fotele. Szybka realizacja zamówienia i bezproblemowa dostawa. Bardzo dobry kontakt z firmą, szczerze POLECAM.

Opinia pozytywna
24-09-2015
Joanna

Witam stół bardzo ładny, zgodny z opisem dostawa sprawna. Zdecydowanie polecam sprzedawce

Opinia pozytywna
24-09-2015
Paulina

Fajne nietypowe krzesło zauroczyłam się tyłem krzesła lekka ekstrawagancja. Polecam sprzedawce kontakt super , krzesło zgodne z opisem a dostawa w miarę szybko.

Opinia pozytywna
24-09-2015
Kinga

Idealne krzesło do salonu przy tym super wygodne :) polecam

Opinia pozytywna
24-09-2015
Beata N

Wygodne dobrze wyprofilowane krzesło. Dostawa bardzo szybko, kontakt z firma doskonały POLECAM

Opinia pozytywna
24-09-2015
Janek

Krzesło zgodne z opisem, szybka dostawa. Polecam

Opinia pozytywna
24-09-2015
ALA

Super krzesło :) polecam

Opinia pozytywna
24-09-2015
Aleksandra Jaworska

Genialny stół, bardzo funkcjonalny jestem pod wrażeniem.

Opinia pozytywna
24-09-2015
Aneta

Witam zestaw od razu wpadł mi w oko, kolorystyka świetnie dobrana. Po zamówieniu meble otrzymałam je zgodnie z umówionym wcześniej terminie. Dostawa przebiegła bezproblemowa a Panowie bardzo sympatyczni i pomocni. W ocenie od 1 do 5 daje 5. Bardzo dobra jakość polecam

Opinia pozytywna
24-09-2015
Sandra

Zestaw zgodny z opisem meble dobrze wykonane nie mam zastrzeżeń

Opinia pozytywna
24-09-2015
Paweł

Perfekcyjna obsługa. Zdecydowanie polecam. Krzesła bardzo wygodne

Opinia pozytywna
24-09-2015
Robert

Bardzo wygodne krzesło, dostawa sprawna kontakt z firma bez zarzutów

Opinia pozytywna
24-09-2015
Helena

Po długich poszukiwaniach znalazłam stół dokładnie taki jaki sobie wymarzyłam. Miałam jednak obawy związane z kupnem mebli przez internet dlatego postanowiliśmy z mężem odwiedzić sklep, pomimo odległości. Na miejscu mieliśmy okazje zobaczyć stół i podpytać Panię o cechy stołu. Dziś stół mamy juz u siebie i jesteśmy bardzo zadowoleni.

Opinia pozytywna
21-07-2015
Hanna Bogołębska

Zakupiłam u państwa zestaw 107, po wcześniejszym ustalaniu wybarwienia drewna i tapicerki. Szczerze mówiąc pomimo wcześniejszych obaw związanych z niemożnością obejrzenia mebli jestem pod dużym wrażeniem profesjonalnej obsługi, jestem bardzo zadowolona z zakupu zrealizowanego w 2 tygodnie. Stół i krzesła prezentują się elegancko, są solidnie wykonane, wygodne i wybarwienie świetnie dobrane. Proces uzgadniania przed złożeniem zamówienia i terminowa dostawa świadczą o profesjonalności. Gratuluję wysokiego standardu obsługi klienta i jakości mebli. Przyjemnie robi się w Waszej Firmie zakupy. Dziękuję pięknie. Chciałoby się aby inne firmy dorównywały do standardów obowiązujących u Was. Pozdrawiam serdecznie

Opinia pozytywna
14-07-2015
Jadwiga

Serdecznie dziękuję za terminową i dostawę mebli. Zestaw bardzo elegancki godny polecenia, zgodny z opisem. Podziękowania również dla Panów Jacka i Darka za profesjonalną obsługę klienta.

Opinia pozytywna
14-07-2015
Krystyna

Serdecznie witam! O Waszych meblach marzyłam już od 2 lat/miałam je na tapecie w komputerze.Nareszcie je mam ,są śliczne,takie jak chciałam. Jestem zadowolona z transakcji,obsługi/głównie telefonicznej /przemiła Pani/i sprawnym transportem.Poleciła bym Waszą firmę z pełną odpowiedzialnością.Pozdrawiam.Krystyna

Opinia pozytywna
14-07-2015
Grażyna

obawiałam się kupna mebli bez uprzedniego ich obejrzenia, dlatego poprosiłam o próbki okleiny, które pomogły mi we właściwym wyborze ( warto to zrobić). Meble dostarczono szybko ok.2 tyg. Stół i krzesła solidne, starannie wykończone, trochę ciężkie. W sumie jestem zadowolona.

Opinia pozytywna
21-05-2015
Anna

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji, zestaw został szybko doręczony. Panowie którzy dostarczali meble bardzo mili i pomocni, bez problemu skręcili mi stół za co jestem bardzo wdzięczna. Stół i krzesła wyglądają właśnie tak jak sobie to wyobraziłam :) każdemu życzę tak udanego zakupu.

Opinia pozytywna
21-05-2015
Włodzimierz

Ładne wygodne krzesło Polecam sprzedawce

Opinia pozytywna
21-05-2015
Pawlo83

meble dojechały dość szybko, co ważne nie uszkodzone stół łatwo sie rozkłada a krzesła wygodne

Opinia pozytywna
21-05-2015
Tomasz

Dobry kontakt ze sprzedawcą, szybka bezproblemowa dostawa, fotel zgodny z opisem

Opinia pozytywna
21-05-2015
Pati333

Bardzo fikuśne ładne krzesełko, oczywiście wygodne polecam z czystym sumieniem.

Opinia pozytywna
21-05-2015
Stefan

Bardzo ladny zestaw, starannie wykonany. Kontakt z firma bez zastrzeżeń dostawa bezproblemowa

Opinia pozytywna
24-04-2015
Julka

Daje plusa, fotele dojechały szybko Panowie którzy dostarczyli mi fotele bardzo mili i bez problemu pomogli mi wnieść. Fotele jak najbardziej wygodne a podnóżek to małe cudeńko które podnosi znacznie komfort siedzenia.

Opinia pozytywna
24-04-2015
Maria

Na wstępnie chciała bym podziękować za fachową obsługę, panie bardzo pomoce. Krzesła rzeczywiście bardzo wygodne prawie jak fotele. Stół na szczęście nie zajmuje wiele miejsca a krzesła łatwo się przęsłowa co było dla mnie bardzo ważne, jako że jestem osobą starszą. Jestem zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić te meble.

Opinia pozytywna
24-04-2015
Tomasz W

zestaw zgodny z opisem. Transakcja przeszła bez problemów

Opinia pozytywna
10-04-2015
Jaga

Dostawa przed czasem. Profesjonalne podejście do klienta. Towar dobrej jakości.

Opinia pozytywna
24-04-2015

Super krzesła bardzo wygodne :) jestem bardzo zadowolona bo idealnie wpisały mi sie w krajobraz. Obsługa bardzo miła, dostawa w wyznaczonym terminie.

Opinia pozytywna
10-04-2015
Katzrzyna R

Z ogromną przyjemnością wystawiam w pełni zasłużony pozytywny komentarz. Transakcja na najwyższym poziomie.Wielkie poszanowanie klienta,wzorowy kontakt.A produkt taki,jakiego oczekiwałam.Polecam bardzo gorąco.

Opinia pozytywna
24-04-2015
pieter

Fotel wygody dobrze się prezentuje. Dość szybka realizacja, stały kontakt ze sprzedawcą.

Opinia pozytywna
24-04-2015
Mikołaj1782

Świetny stół bardzo podoba nam sie jego klasyczny kształt. duży plus dla sprzedawcy za błyskawiczną realizacje

Opinia pozytywna
10-04-2015
Damian

Z OGROMNĄ PRZYJEMNOŚCIĄ POZYTYW, STÓŁ SUPER BARDZO MIŁA I SZYBKA DOSTAWA

Opinia pozytywna
10-04-2015
Jaro

Dobry bez problemowy kontakt ze sprzedającym, który także potrafił dobrze doradzić. Towar zgodny z opisem.

Opinia pozytywna
11-02-2015
Sylwia

Niedawno został nam doręczony zestaw mebli stół i 6 krzeseł. Jesteśmy zadowoleni z wyboru. Krzesła są bardzo wygodne a stół praktyczny, co ważne łatwo sie rozkłada co moim zdaniem jest bardzo ważne. Kontakt z firmą bezproblemowy a obsługa profesjonalna.

Opinia pozytywna
10-04-2015
Agunia

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobry kontakt. Towar w pełni zgodny z opisem. Fachowa obsługa. Jestem w 100% zadowolona.

Opinia pozytywna
10-04-2015
Iga

Bardzo solidna firma. Malutkie niedociągnięcia rozwiązane profesjonalnie. Kontakt super oraz miła i pomocna obsługa. Wszystkim bardzo polecam. Sam w przyszłości na pewno jeszcze skorzystam,

Opinia pozytywna
10-04-2015
Renata Kami

Jestem zachwycona, stół świetny, cena świetna, dostawcy przemili, Polecam gorąco! Kontakt ze sprzedającym świetny

Opinia pozytywna
10-04-2015
Basia

Bardzo fajny wygodny fotel

Opinia pozytywna
10-04-2015
Maciej

Długo szukaliśmy odpowiedniego stołu ten od razu nam sie spodobał. w weekend panowie nam go przywieźli razem z krzesłami po rozpakowaniu i zmontowaniu stołu możemy smiało powiedzieć ż zakup jest udany. Stół jest stabilny wybarwienie idealne.polecamy

Opinia pozytywna
09-04-2015
Sylwia

jestem bardzo zadowolona dlatego daje dużego plusa sprzedawcy

Opinia pozytywna
10-04-2015
Kamil

Meble bardzo ładne, bardzo dobrze zapakowane do transportu, dzięki czemu dotarły nieuszkodzone. Dostawa szybciej i bezproblemowa.

Opinia pozytywna
10-04-2015
Olga

fajne wygodne krzesła polecam

Opinia pozytywna
09-04-2015
Rita

pare dni temu dostaliśmy fotel i tak jak zdążyliśmy przeczytać w opiniach fotel jest faktycznie wygodny co nas bardzo cieszy

Opinia pozytywna
27-02-2015
Weronika

Meble starannie wykonane, zgodne z opisem. Materiał obicia podatny na odgniecenia, które na szczęście nie utrzymują się długo, łatwy w czyszczeniu. Meble wyglądają bardzo efektownie i elegancko. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Dobry kontakt ze sklepem, Panowie dostawcy byli bardzo uprzejmi i pomocni.

Opinia pozytywna
27-02-2015
Weronika

Meble starannie wykonane, zgodne z opisem. Materiał obicia podatny na odgniecenia, które na szczęście nie utrzymują się długo, łatwy w czyszczeniu. Meble wyglądają bardzo efektownie i elegancko. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Dobry kontakt ze sklepem, Panowie dostawcy byli bardzo uprzejmi i pomocni.

Opinia pozytywna
23-02-2015
Elżbieta

Stół dobrze wykonany co ważne stabilny. Transakcja przebiegła pomyślnie

Opinia pozytywna
23-02-2015
Aga

Bardzo wygodny fotel miło sie w nim przesiaduje :)

Opinia pozytywna
23-02-2015
Justyna

Szybka dostawa, meble zgodne z opisem dobrze wykonane

Opinia pozytywna
16-02-2015
Robert

Jakość krzeseł zadowalająca. Dobrze i szybko zrealizowane zamówienie

Opinia pozytywna
16-02-2015
Janusz

Witam zakupiliśmy stół biesiadny, dostaliśmy go w weekend. Mieliśmy z małżonka obawy bo pierwszy raz zamawialiśmy meble przez internet, jednak nie zawiedliśmy się. Stół jak i krzesła prezentując się ładnie są solidnie wykonane z dbałością o szczegóły.

Opinia pozytywna
16-02-2015
Patrycja

Bardzo wygodny i ładny fotel. Dostawa bezproblemowa tak samo jak kontakt z firmą

Opinia pozytywna
11-02-2015
Anna

Stolik wybraliśmy ze względu na prostotę wykonania i co ważne spełnia nasze oczekiwania. Dobry kontakt z firmą.

Opinia pozytywna
11-02-2015
Monia i Tomek

Właśnie dostaliśmy meble jesteśmy bardzo zadowoleni dlatego postanowiliśmy napisać parę słów. Stół jest właśnie taki jaki oczekiwaliśmy elegancko się rozkłada a krzesła nie zajmują wiele miejsca i śa wygodne :) polecamy sprzedawce

Opinia pozytywna
11-02-2015
Kaśka

Zestaw fajnie wykonany krzesła dość wygodne idealnie dopasowały się do naszego wnętrza

Opinia pozytywna
11-02-2015
Paweł

Zakup udany, meble godne polecenia.

Opinia pozytywna
11-02-2015
Jarek

Krzesło wygodne fajnie wykonane nie mam żadnych zastrzeż co do przebiegu transakcji

Opinia pozytywna
11-02-2015
Julita

Bardzo fajne i wygodne krzesła stół bez problemu się rozkłada. Panie z obsługi sympatyczne i pomocne przy wyborze. Polecam firmę

Opinia pozytywna
11-02-2015
Darek

Stół z krzesłami szybko nam dostarczono meble wykonane nienagannie z czego jesteśmy z żona zadowoleni. Dobry kontakt ze sprzedawcą jak i z kierowcami. polecamy sprzedawce

Opinia pozytywna
11-02-2015
Renata

Fotel wygodny dobrze wykonany. Fotel otrzymaliśmy dość szybko co daje kolejnego plusa sprzedającemu

Opinia pozytywna
11-02-2015
Michał

zestaw idealnie pasuje do kuchni meble są solidne i dobrze wykonane. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą

Opinia pozytywna
07-11-2014
Justysia

Kapitalny stół ta noga jest bombowa , krzesła wygodne szybka dostawa

Opinia pozytywna
07-11-2014
Darek W

Fajne krzesła co ważne wygodne pozytyw

Opinia pozytywna
07-11-2014
Renata

Kupiliśmy z mężem zestaw Z155 jesteśmy bardzo zadowoleni, meble są wykonane dobrze a co ważne stabilne.

Opinia pozytywna
30-10-2014
Magdalena

jestem bardzo zadowolona z tych mebli, wykonane solidnie w związku z tym przy ich użytkowaniu nie wynikają żadne mankamenty,przy tym pięknie się prezentują

Opinia pozytywna
29-10-2014
Renata

szybka wysyłka Kolor okleiny i tapicerki zgodny z zamówieniem Krzesła dobrze wyprofilowane ,stół łatwo się rozkłada

Opinia pozytywna
26-10-2014
Paweł

Witam, Meble prezentują się świetnie, nie ma kłopotu z utrzymaniem ich w czystości. Polacam.

Opinia pozytywna
26-10-2014
Paweł

Witam, Meble prezentują się świetnie, nie ma kłopotu z utrzymaniem ich w czystości. Polacam.

Opinia pozytywna
26-10-2014
Izabela

Zamówienie zrealizowano szybko i profesjonalnie. Towar zgodny z oferytą

Opinia pozytywna
22-10-2014
Daniel

Meble są na prawdę bardzo ładne, ładniejsze nawet niż na zdjęciach na stronie, a do tego solidnie wykonane z porządnych materiałów. Z dostawą także nie było najmniejszego problemu. Zamówienie zrealizowane zostało szybko i sprawnie.

Opinia pozytywna
22-10-2014
Daniel

Meble są na prawdę bardzo ładne, ładniejsze nawet niż na zdjęciach na stronie, a do tego solidnie wykonane z porządnych materiałów. Z dostawą także nie było najmniejszego problemu. Zamówienie zrealizowane zostało szybko i sprawnie.

Opinia pozytywna
22-10-2014
Ewelina

Meble są świetne. Stół praktyczny, krzesła wygodne. Całość zachwyca.

Opinia pozytywna
22-10-2014
Ewelina

Meble są świetne. Stół praktyczny, krzesła wygodne. Całość zachwyca.

Opinia pozytywna
22-10-2014
Barbara

Z zakupu jestem bardzo zadowolona, krzesła są dokładnie takie jakich oczekiwałam, dostawa sprawna.Polecam

Opinia pozytywna
22-10-2014
Jacek

Bardzo solidny stół - nie jakiś tam oklejony byle czym z Ikei. Jestem zadowolony.

Opinia pozytywna
21-10-2014
Elwira

Trochę się obawiałam, bo nie widziałam na żywo tych krzeseł i kupiłam w ciemno, ale byłam bardzo mile zaskoczona. Krzesła wykonane naprawdę solidnie, prezentuję się świetnie i są bardzo wygodne. Zamówiłam transport ze sklepu, bardzo fajny kontakt, transport ustalany indywidualnie, w zależności od odpowiadającej pory dnia. No i bardzo sympatyczni panowie, którzy przywieźli krzesła. Towar dobrze zabezpieczony, przywieziony bez żadnego uszczerbku. POLECAM, bardzo solidny sprzedawca.

Opinia pozytywna
21-10-2014
Iwona

super. Możliwość indywidualnego dogadania się co do terminów. meble dojechały w doskonałym stanie . Po pół roku intensywnego użytkowania nic się złego nie dzieje . Solidne meble i firma.

Opinia pozytywna
20-10-2014
Beata

bardzo dobra jakość krzeseł. Jestem bardzo zadowolona. polecam

Opinia pozytywna
20-10-2014
Beata

bardzo dobra jakość krzeseł. Jestem bardzo zadowolona. polecam

Opinia pozytywna
20-10-2014
Agnieszka

Witam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu u Państwa mebli, wykonanie jest solidne i ogólny efekt wizualny jest jak najbardziej na plus.

Opinia pozytywna
20-10-2014
Beata

Solidnie wykonane meble, mialam okazję zobaczyć w realu inne zestawy- ich jakość zdecydowanie na wysokim poziomie, obsługa profesjonalna, cierpliwa ;) polecam

Opinia pozytywna
20-10-2014
Dorota

stół sprawuje się znakomicie, jakość wykonania b. dobra, jestem b. zadowolona z zakupu, POLECAM, pozdrawiam:)

Opinia pozytywna
20-10-2014
Karol

Meble bardzo dobrej jakości , rewelacyjny kontakt błyskawiczna realizacja zamówienia polecam wszystkim meble jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu zdecydowanie polecam

Opinia pozytywna
20-10-2014
Karol

Meble bardzo dobrej jakości , rewelacyjny kontakt błyskawiczna realizacja zamówienia polecam wszystkim meble jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu zdecydowanie polecam

Opinia pozytywna
19-10-2014
Teresa

meble świetne, jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna
19-10-2014
Przemysław

Super stół. Fantastycznie się sprawdza w naszym salonie.

Opinia pozytywna
18-10-2014
Edyta

Krzesła ładne i solidne, w dobrej cenie, polecam

Opinia pozytywna
18-10-2014
Maria

Jestem zachwycona:) Meble wykonane porządnie, solidnie - co jest dla mnie najważniejsze. Cena również jest dla mnie satysfakcjonująca. Jestem naprawdę zadowolona zakupem tych mebli i z pełną świadomością polecam je każdemu, komu zależy na naprawdę porządnych meblach.

Opinia pozytywna
18-10-2014
Agnieszka

Piękne meble -dostawa perfekt na czas - Polecam

Opinia pozytywna
18-10-2014
Agnieszka

Piękne meble -dostawa perfekt na czas - Polecam

Opinia pozytywna
18-10-2014
Piotr

Meble w rzeczywistości są ładniejsze i solidniejsze niż oglądane w internecie

Opinia pozytywna
18-10-2014
Aleksandra

stół i krzesła mam od pół roku i jestem z nich niezmiennie zadowolona. Solidne i dobrze wykonane. profesjonalna dostawa. Polecam Ola

Opinia pozytywna
17-10-2014
Halina

Piękny, zgrabny zestaw do jadalni. Idealny do małych pomieszczeń. Jestem zadowolona z jego zakupu. Obsługa sklepu w pełni profesjonalna. Polecam.

Opinia pozytywna
16-10-2014
Dorota

Polecam !!! Wszystko w porządku tak jak na zdjęciu i w opisie.Meble solidne ! Dostawa szybka . POLECAM !!!

Opinia pozytywna
16-10-2014
Mariusz

Wszystko było ok

Opinia pozytywna
16-10-2014
Monika

Dobry towar, choć jedno krzesło dotarło obite myślę że to kwestia transportu.

Opinia pozytywna
16-10-2014
Karolina

Jestem bardzo zadowolona z zakupu tych mebli. Stół bardzo funkcjonalny, sprawdza się doskonale na każdą okazję. Jako okrągły zajmuje niewiele miejsca, dla 4-osobowej rodziny - idealny, przy imprezie z większą ilością osób - również niezastąpiony, rozkłada się i rozkłada. Poza tym rozkładanie i składanie stołu nie sprawia żadnego problemu - system SUPER! Krzesła bardzo wygodne, profilowane, a całość wygląda i jest zrobiona naprawdę porządnie.

Opinia pozytywna
15-10-2014
Anna

Meble solidnie wykonane jestem zadowolona polecam serdecznie!

Opinia pozytywna
15-10-2014
Danuta

Jestem zadowolona

Opinia pozytywna
15-10-2014
Agnieszka

Wszystko super, wysyłka, jakość mebli, kontakt ze sprzedającym, mogłabym pisać same superlatywy. Dziękuje i na pewno jeszcze skorzystam kiedyś z Waszej oferty

Opinia pozytywna
15-10-2014
Tomasz

Stół i krzesła miło nas zaskoczyły - bardzo dobre wykonanie i ich wykończenie. Krzesła są solidne i wygodne, a stół duży i praktyczny. Jesteśmy zadowoleni i polecamy ten zestaw.

Opinia pozytywna
14-10-2014
Tomasz

Bardzo dobre meble. Świetna obsługa.Szczerze polecam. Tomasz Szczecin

Opinia pozytywna
14-10-2014
Tomasz

Bardzo dobre meble. Świetna obsługa.Szczerze polecam. Tomasz Szczecin

Opinia pozytywna
14-10-2014
Joanna

Meble dobrze wykonane, zgodne z przedstawionymi na zdjęciach. Dobrze zapakowane i zabezpieczone na czas transportu.

Opinia pozytywna
14-10-2014
Gabriela

Z całą pewnością mogę polecić salon meblowy SAM-NET. Meble,które zamówiłam są bardzo solidne i pięknie się prezentują. Jestem nimi zachwycona i przyznam,że nie spodziewałam się tak wspaniałego efektu. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna
13-10-2014
monika

Stół spełnił jak najbardziej moje oczekiwania. Sprawuje i prezentuje się świetnie. Udany zakup

Opinia pozytywna
13-10-2014
Adam

Krzesła są super, czekamy teraz na stół. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

Opinia pozytywna
13-10-2014
Agata

Meble eleganckie i solidnie wykonane, bardzo ładnie się prezentują w salonie, jestem bardzo zadowolona z wyboru.

Opinia pozytywna
09-10-2014
Bożena

Bardzo fajne krzesła, solidne, orginalne i bardzo wygodne, w całości z drewna, wiec praktycznie niezniszczalne

Opinia pozytywna
08-10-2014
JACEK

polecam . zamówiony stół Stół S2 spełnia moje wymagania jestem zadowolony ze sklepu i transportu

Opinia pozytywna
08-10-2014
Lucyna

Meble bardzo ładne, wszystko zgodne z opisem i zamówieniem :)

Opinia pozytywna
08-10-2014
Lucyna

Meble bardzo ładne, wszystko zgodne z opisem i zamówieniem :)

Opinia pozytywna
08-10-2014
Wojciech

Meble bardzo starannie wykonane, krzesła wygodne. Zestaw prezentuje się świetnie. Proces zamówienia i realizacji bardzo sprawny - wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam jak najbardziej!

Opinia pozytywna
07-10-2014
Stanisław

Obsługa szybka i inteligentna, polecam

Opinia pozytywna
07-10-2014
Stanisław

Obsługa szybka i inteligentna, polecam

Opinia pozytywna
06-10-2014
Tomasz

Bardzo dobra jakosc. Staranne wykonanie. Funkcjonalnosc na wysokim poziomie.Dostawa pod wskazany adres sprawna i profesjonalna.

Opinia pozytywna
06-10-2014
Barbara

Wszystko super-od kontaktu ze sprzedawca,transport wlasny z wniesieniem i jakosc mebli.Goraco polecam

Opinia pozytywna
06-10-2014
Barbara

Wszystko super-od kontaktu ze sprzedawca,transport wlasny z wniesieniem i jakosc mebli.Goraco polecam

Opinia pozytywna
06-10-2014
Renata

Piękny zestaw, znakomite wykonanie, dostawa bez zarzutu.

Opinia pozytywna
06-10-2014
Maciej

Krzesła są swietnie wykonane, wyglądaja super, najlepszym na to dowodem jest fakt, ze domówiłem dodatkowo stół i kolejne 4 krzesła

Opinia pozytywna
05-10-2014
Piotr

Stół bardzo praktyczny - z niewielkiego okrągłego stolika "pod flakon z kwiatami" rozkłada się do rozmiarów stołu na większe biesiady - przy tym wykonany w dobrej jakości; łatwy w samodzielnym montażu. Szczerze Polecam

Opinia pozytywna
04-10-2014
Krystyna

ocena pozytywna

Opinia pozytywna
04-10-2014
Iwona

Krzesła piękne, solidnie wykonane. Realizacja zamówienia i kontakt ze sprzedawcą błyskawiczny. Polecam ten sklep i jego towar każdemu.

Opinia pozytywna
04-10-2014
Iwona

Krzesła piękne, solidnie wykonane. Realizacja zamówienia i kontakt ze sprzedawcą błyskawiczny. Polecam ten sklep i jego towar każdemu.

Opinia pozytywna
03-10-2014
Tamara

Informację o meblah wypatrzyłam w internecie, bardzo profesjonalna obsługa, zamówienie zostało zrealizowane z wcześniejszymi ustaleniami, stół z krzesłami odebrałam w niedzielę. Pozdrawiam serdecznie wszystkich z firmy.

Opinia pozytywna
03-10-2014
Zofia

meble takie jak na zdjęciu , bardzo dobrze wykonane , solidne . jestem bardzo zadowolona . panowie , którzy przywieźli towar sprawdzili przy mnie czy nie uszkodził się podczas transportu nie mam żadnych zastrzeżeń polecam sklep bez żadnych obaw

Opinia pozytywna
03-10-2014
Zofia

meble takie jak na zdjęciu , bardzo dobrze wykonane , solidne . jestem bardzo zadowolona . panowie , którzy przywieźli towar sprawdzili przy mnie czy nie uszkodził się podczas transportu nie mam żadnych zastrzeżeń polecam sklep bez żadnych obaw

Opinia pozytywna
03-10-2014
Marzena

Wszystko w jak najlepszym porządku. Dokładnie tak to sobie wyobrażaliśmy.

Opinia pozytywna
02-10-2014
Andrzej

stół zgodnie z oczekiwaniami, dobrze i starannie wykonany, pomysłowo zaprojektowany

Opinia pozytywna
01-10-2014
Anna

realizacja zamówienia zgodnie z moimi oczekiwaniami. Stół b.dobry, solidny , krzesła również.

Opinia pozytywna
25-09-2014
Małgorzata

Trafiony zakup, właśnie o takich meblach myślałam. Jakość i wykonanie bardzo dobre. Polecam.

Opinia pozytywna
25-09-2014
Małgorzata

Trafiony zakup, właśnie o takich meblach myślałam. Jakość i wykonanie bardzo dobre. Polecam.

Opinia pozytywna
24-09-2014
Agnieszka

Jestem bardzo zadowlona z mebli.Dostawa szybciej niż się spodziewalam ( meble zostaly również wniesione). Bardzo polecam

Opinia pozytywna
24-09-2014
Elżbieta

Meble super. Dostawa szybka.

Opinia pozytywna
22-09-2014
Angelika

Polecam. Rewelacyjny wyrób!!!

Opinia pozytywna
22-09-2014
Wanda Kaczkowska

Stylowe, porządne krzesła (Z-86), solidnie wykonane. Szybka realizacja zamówienia. Zakupu dokonałam z polecenia przez innego zadowolonego klienta i z całą pewnością polecę Państwa sklep innym.

Opinia pozytywna
18-09-2014
Teresa

Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za sprawną realizację mojego zamówienia. Państwa ofertę znalazlam w internecie, otrzymany stół i krzesła odpowiadają zdjęciom zamieszczonym na Waszej stronie, dostarczenie przesyłki odbyło się zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami telefonicznymi. Jeszcze raz dziękuję, życzę wszelkiej pomyśloności

Opinia pozytywna
17-09-2014
Maciej

dobry kontakt z firmą polecam sprzedawcę. Dotrzymany czas realizacji meble dojechały w stanie idealnym

Opinia pozytywna
17-09-2014
Iwona Bramczyk

Zakupiłam stół S7 i 6 krzeseł Z86, bardzo efektowny zestaw, dobrej jakości. Siedzisko 1krzesła miało małą wadę, ale po zgłoszeniu reklamacji-w ciągu 2 dni przysłano nowe, wielka pochwała dla uczciwego i solidnego Sprzedawcy.

Opinia pozytywna
01-09-2014
Karolina

Wygodne i dobrze się prezentują nie mam uwag

Opinia pozytywna
01-09-2014
Wodek

Zestaw zamówiłem w kolorze szarym z którego jestem zadowolony. Mebelki przyjechały w stanie idealnym i nawet pare dni przed terminem daje pozytywną opinie

Opinia pozytywna
01-09-2014
Paulina

polecam sprzedawce, szybka realizacja zamówienia zestaw identyczny jak na fotografii jesteśmy z mężem zadowoleni

Opinia pozytywna
01-09-2014
Ulka

Niedawno zamówiłam stół S4 biały jako że mam niewielką kuchnie stół idealnie sie sprawdził :) polecam

Opinia pozytywna
28-08-2014
Tadzinek

Pomimo pewnych kłopotów z realizacją i błędnie dostarczonymi nogami (nie od tego stołu), staneli na wysokości zadania. Błąd szybko naprawiony. mogę polecić

Opinia pozytywna
28-08-2014
Majka

Realizacja na życzenie. Zależało mi zeby zestaw dostać w tydzień i się udało !

Opinia pozytywna
28-08-2014
Kacper

Bardzo fajny zestaw, funkcjonalny stół, wygodne krzesła. Polecam

Opinia pozytywna
13-08-2014
Nadia

Kawał stołu po rozłożeniu, na dużą imprezę jak znalazł. Nic się nie chwieje, można na nim tańczyć ;). Za to przed rozłożeniem nie zajmuje aż tak dużo miejsca.

Opinia pozytywna
13-08-2014
Olo

Dobrze wykonany, solidny. Ładny, klasyczny kształt. Kierowcy za "kawę" wnoszą do pokoju :)

Opinia pozytywna
13-08-2014
Rafał

Stół zgrabny,szczególnie nadaje się do małych pomieszczeń. W każdym razie w moim małym pokoju wygląda dobrze:). Jak potrzeba kogoś dodatkowego dosadzić, to jest zawsze wkładka.

Opinia pozytywna
09-08-2014
kamilak23

Polecam. Fajnie wykonane meble, możliwość zamówienia niestandardowych rozmiarów.

Opinia pozytywna
07-08-2014
MartaW...

Rewelacja. super wygodny fotel oparcie idealnie dopasowuje się do pleców co sprawia ,że można na nim spędzić długie wieczory. Jakość do ceny na 6+ polecam wszystkim.

Opinia pozytywna
07-08-2014
zebra

Klasyczne eleganckie krzesło. Krzesło wykonane jest z drzewna bukowego co sprawia ,że jest wytrzymałe i stabilne. Wygodne siedzisko oraz miękkie oparcie usatysfakcjonuje każdego. polecam!

Opinia pozytywna
07-08-2014
marekxy

Krzesło pasujące do każdego wnętrza, duża liczba obić do wyboru. Wygodne, solidne i przede wszystkim dobrze wykonane krzesło.

Opinia pozytywna
17-07-2014
balinia

Super towar i sprzedawca z prawdziwego zdarzenia przez duże S. Dziękuję, pozdrawiam i polecam

Opinia pozytywna
21-07-2014
Kasiek K

piękne meble dojechały szybciutko, kierowcy pomocni, kontakt super. Będę tą firmę polecać dalej.

Opinia pozytywna
21-07-2014
Michał Kilep

wykonanie ok, kontakt ok, czas oczekiwania ok, wszystko bez zastrzeżeń. Mogę spokojnie polecić sprzedawcę.

Opinia pozytywna
21-07-2014
Krystyna80

krzesełka sa po prostu R e w e l a c y j n e. gorąco polecam.

Opinia pozytywna
17-07-2014
Magdalena_1312

Krzesło wygodnie, szybka wysyłką dobrze zabezpieczona. jestem bardzo zadowolona.

Opinia pozytywna
17-07-2014
Atka25

stolik prześliczny, dobrze wykończony, od kilku dni siedzę tylko przy nim:) POLECAM bardzo produkty tej firmy.

Opinia pozytywna
17-07-2014
Agnieszka wesoła

Bardzo szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. Szczerze polecam ten kontakt

Opinia pozytywna
17-07-2014
Majer

Szybka wysyłka, dobry kontakt mailowy, mebel solidnie opakowany, polecam!

Opinia pozytywna
17-07-2014
AlicjaAl.

Transakcja jak najbardziej udana. Świetny kontakt ze sprzedawcą, który jest miły i profesjonalny. Błyskawiczna wysyłka. Towar zgodny z opisem. Duży pozytyw.

Opinia pozytywna
17-07-2014
zbyniu bak

Transakcja profesjonalna, ekspresowa dostawa. Mebel w rzeczywistości prezentuje się lepiej niż to oddaje zdjęcie . Podziękowania takze dla kierowcy, miła i fachowa obsługa . Pozostaje więc zdecydowanie POLECIĆ SPRZEDAWCĘ !

Opinia pozytywna
16-07-2014
bukowina

wspaniały wygodny fotel. w realu wygląda dużo lepiej. polecam dokupienie podnóżka, pasuje idealnie.

Opinia pozytywna
15-07-2014
Łukasz

stół super nie ma problemu z rozłożeniem wykonanie również zadowalające szybka dostawa

Opinia pozytywna
15-07-2014
Gabi

transakcja bez zarzutów fotel wygodny dobrze starannie wykonany polecam

Opinia pozytywna
15-07-2014
Nika

Polecam dobry kontakt z firmą szybka realizacja zestaw zgodny z opisem

Opinia pozytywna
09-07-2014
Majeczka

Stoł i krzesła wyglądają solidnie i ładnie a to najważniejsze :)

Opinia pozytywna
09-07-2014
Edzia2019

błyskawiczna realizacja zamówienia, super solidne krzesła i stół, porzadnie zapakowane. naprawde FIRMA NA MEDAL!!!!!!! SZCZERZE POLECAM !

Opinia pozytywna
21-06-2014
walecznych

Wszystko super, dobrze zapakowana przesyłka, czas realizacji wręcz zachwycający, towar super. krzesła pięknie uszyte, stół też robi super wrażenie. Piękny zestaw, super sprzedawca.

Opinia pozytywna
16-06-2014
Olek S.

Wypas gites sweet malina i super zafoliowana paczka. Nic tylko polecać innym. A sam stół dokładnie taki, jak na fotkach.

Opinia pozytywna
11-06-2014
Monika P.

Wziełam jak na zdjęciu w pełnej skórze. Efekt przeszedł moje oczekiwania, chociaż trochę sie obawiałam. Ostatecznie daję pozytyw i polecam.

Opinia pozytywna
11-06-2014
Iza

Funkcjonalne, wygodne czegóż chcieć więcej? śmiało mogę to polecić.

Opinia pozytywna
11-06-2014
Ania

Krzesła świetnie się prezentują w moim pokoju :) Co równie ważne są bardzo wygodne !

Opinia pozytywna
10-06-2014
milka717

szybki czas realizacji,piekne krzeselka,polecam

Opinia pozytywna
11-06-2014
Jurex sc

Kupiliśmy do nowej salki konferencyjnej dwa takie komplety, aby wykorzystać w różnych sytuacjach. Świetne wykonanie, powinny wytrzymać sporo spotkań. Krzesła zdecydowanie wygodne. Można brać w ciemno jak kogoś jeszcze zdjęcia nie przekonały.

Opinia pozytywna
10-06-2014
Karina

Genialny fotel wyróżnia się pośród innych ofert. Od pierwszego wejrzenia zakochałam sie w nim i po mimo ceny musiałam go kupić. Rewelacyjnie wygląda jest wygodny nie żałuje wyboru

Opinia pozytywna
10-06-2014
TOMEK

Pozytyw. Stół ładnie wykonany klasyczny sprzedawca rzetelny. Bardzo szybko stół został dostarczony co bardzo mnie ucieszyło.

Opinia pozytywna
10-06-2014
KróL Julian

fajna obsługa transakcja przebiegła pozytywnie

Opinia pozytywna
10-06-2014
Paweł

Niedawno kupiłem ten zestaw skusiła mnie cena jak i wymiary zestawu. Nie przytłacza wnętrza wiec jesteśmy zadowoleni. Daje pozytywa

Opinia pozytywna
10-06-2014
Melinda

Bardzo fajne krzesełko dobrze się prezentuję w jadalni. Jest stabilne i porządnie wykonane. Polecam sprzedawce

Opinia pozytywna
09-06-2014
KamilW75

Witam. Polecam wszystkim tego sprzedawce! Super kontakt dostawa w 3tygodnie. Co do mebli to nie mam nic do zarzucenia, wykonanie na najwyższym poziomie. Stół jest bardzo stabilny wyposażony w synchroniczne prowadnice ułatwiające rozkładanie. Krzesła bardzo wygodne, duży wybór tapicerek oraz darmowe próbki ułatwiają dobór tkaniny. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna
09-06-2014
Michał W

Gorąco polecam ten zestaw! Krzesła są bardzo wygodne a zarazem solidne, darmowe próbki pomagają w doborze koloru drewna oraz tapicerki. Meble zostały dostarczane transportem firmowym w dogodnym terminie. Polecam tego sprzedawce!

Opinia pozytywna
26-05-2014
Gumbas

Żonie się podobają, a ona ma zawsze rację :) Są wygodne, to na 100 %

Opinia pozytywna
26-05-2014
Geniu

Wygodne i solidne zrobione krzesło. Rzecz warta polecenia.

Opinia pozytywna
22-05-2014
Aneta Superczyńska

Zamówiony zestaw odebrałam wczoraj :) chciałam bardzo serdecznie podziękować Panom za wniesienie kompletu mebli i przeinstruowanie jak zmontować całość :) Zestaw prezentuje się świetnie i jest warty każdej wydanej złotówki :) Pozdrawiam ekipę salonu, zasłużony pozytyw :)

Opinia pozytywna
20-05-2014
Amelia M.

Transakcja przebiegła sprawnie a przede wszystkim bardzo szybko. Meble się pięknie prezentują w salonie. jestem bardzo zadowolona

Opinia pozytywna
20-05-2014
Michał14.77.

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Stół i krzesła super.

Opinia pozytywna
20-05-2014
Kasieklip

Bardzo ładne i solidne mebelki:) Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. w 100%

Opinia pozytywna
15-05-2014
Waldek

Towar wygląda na solidny, zamówienie zrealizowane sprawnie. Mogę polecić.

Opinia pozytywna
15-05-2014
Janek

Fotel super wygodny :) znakomicie prezentuje sie w moim salonie. Jakość materiału wysoka i wykończenie też bardzo dobre.

Opinia pozytywna
15-05-2014
Lena

Fotel wykonany dobrze, zgodny z opisem przede wszystkim wygodny fajnie prezentuje się w salonie

Opinia pozytywna
15-05-2014
Maciej

Polecam ten zestaw, stół stabilny dobrze wykonany jak najbardziej daje pozytywną ocena. Nie było problemów z wniesieniem mebli. Szybka realizacja zamówienia

Opinia pozytywna
15-05-2014
Aneta

Daje pozytywa :) niesamowite krzesła, nie było żadnych problemów szybka realizacja zamówienie

Opinia pozytywna
15-05-2014
Ania

Szybka realizacja zamówienia, stół dokładnie taki sam jak na fotografii. Łatwo się rozkłada jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru.

Opinia pozytywna
09-05-2014
Olaf

Bardzo fajny, funkcjonalny stół. Śmiało mogę polecić.

Opinia pozytywna
28-04-2014
MartaL78

Pełen profesjonalizm, miła obsługa, rewelacyjny kontakt, próbki przesłane błyskawicznie. Stół z krzesłami piękny, bardzo dobra jakość, dobrze zabezpieczony. Towar jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. ZDECYDOWANIE POLECAM :)

Opinia pozytywna
11-06-2014
MisiaczyńscyPoznan

Zamówiliśmy na przedpokój, aby goscie ktorych mamy czasem sporo, mieli gdzie usiasc lub chwilowo polozyc plaszcze i kurtki. Jak dotąd sprawdza się super! PS. Dzięki za dowiezienie w umówione miejsce :)

Opinia pozytywna
29-04-2014
zbych25

Towar ok- Transakcja przebiegła pomyślenie.

Opinia pozytywna
29-04-2014
Alicjakos

Mebelki pierwsza klasa-jestem bardzo zadowolona z jakości i obsługi. polecam

Opinia pozytywna
27-04-2014
Patrycja

Super kontakt, zestaw dokładnie taki jak na fotkach

Opinia pozytywna
27-04-2014
Lucyna

Polecam salon, szybka i miła obsługa

Opinia pozytywna
27-04-2014
adamos

Gorąco polecam ten zestaw! Idealny dla dużej rodziny, stosunek jakości do ceny jak najbardziej na + kontakt na najwyższym poziomie, darmowe próbki drewna i materiału pomagają wybrać mebel pasujące do wnętrza jeszcze raz gorąco polecam!

Opinia pozytywna
24-04-2014
Jarosław Bozłowski

Zestaw kupowałem w listopadzie z nadzieją na dostawę na święta. Udało się. Meble są bardzo solidne, fachowo wykonane. Odpowiada mi "krój" stołu i jego kubatura. Zestaw w rzeczywistości znacznie lepiej się prezentuje niż na zdjęciach. Rozkładanie stołu nie sprawia najmniejszych kłopotów. Dziękuję i pozdrawiam! JB

Opinia pozytywna
24-04-2014
marcel007

Meblelki zgodne z opisem, szybki czas realizacji i świetny kontakt. Zapewne jeszcze skorzystam i będe polecać

Opinia pozytywna
24-04-2014
alicjjja25

stół bardzo masywny i ładnie wykonany. Dodatkowo bardzo mili panowie którzy przywieźli stół. opinia nie może byc inna. polecam

Opinia pozytywna
24-04-2014
sodka21

Za tą cene byłam mile zaskoczona jakościa:)

Opinia pozytywna
24-04-2014
Wentyl

Pomimo pewnych problemów obsługa stanęła na wysokości zadania. Jestem więc zadowolony a same meble też niczego sobie. Szczególnie krzesła.

Opinia pozytywna
23-04-2014
::R3MiK::

Dowieźli cały i opakowany w bąble, to plus. Drugi plus to zamawianie w dwóch kolorach, mogłem wziąść blat inny niż biały, jak zadzwonicie to da się tak ustalić. Trzeci plusik bym postawił za spoko kontakt przez telefon.

Opinia pozytywna
23-04-2014
MarekPater

Jeden z pokoi stroiłem na styl azjatycki a to krzesło na zdjęciach przypominało mi trochę klimaty z domów na filmach samurajskich. Obawiałem sie tylko czy przetrzyma szaleństwa mojej dwójki dzieci. Na razie po kilku tygodniach jest świetnie, nic się nie rozkleja ani nie rozchodzi pomimo bujania się na nich i ciągania po całym pokoju. Szczerze polecam i jeszcze raz dzięki za wniesienie!

Opinia pozytywna
19-04-2014
dzepcio22

pełen profesjonalizm, szybka realizacja, miła i rzetelna obsługa, pozdrawiam

Opinia pozytywna
22-04-2014
Mirek75

Stół rewelacja! Funkcjonalny, dobrze wykonany i bardzo stabilny, pomieści nawet 18 osób. Krzesła wygodne, solidne... zestaw godny polecenia.

Opinia pozytywna
17-04-2014
Justyna

Przemiła obsługa. Stół dotarl bardzo szybko, tak jak mi obiecano w sam raz na święta! Bardzo ładnie wykonany, solidny masywny podoba mi się. Rozkladanie stolu jest intuicyjne. Narazie jestem zadowolona. J.

Opinia pozytywna
13-04-2014
eweliniczita

Wyjątkowo polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt, miła pomocna obsługa. Pomimo problemów po stronie klienta, wszystko załatwione bardzo szybko i profesjonalnie. Meble bardzo ładne. POLECAM!!!!

Opinia pozytywna
07-04-2014
Goska0206

Z przyjemnością wystawiam 100% zasłużony komentarz!!! Wzorowa transakcja, szybka wysyłka i super kontakt!! Towar zgodny z opisem, stół bardzo ładny i solidnie wykonany. Panowie z transportu przemili. polecamy!!!!

Opinia pozytywna
07-04-2014
kw_asia

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja. Towar wysokiej jakości, dobre wykończenie za przyzwoitą cenę. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna
03-04-2014
Arnenski

Stół i krzesła w bardzo wysokim standardzie, tak jak widać na zdjęciach. Szybka i pomocna obsługa, od momentu zamówienia do przywiezienia mebli. Polecam w 100%.

Opinia pozytywna
28-03-2014
Sniadyy

Były tam jakieś problemy logistyczne, ale wszystko od strzała rozwiązane w ekspresowym tempie.

Opinia pozytywna
13-03-2014
ryby991

Krzesła piękne jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie POLECAM!!!!!!

Opinia pozytywna
08-03-2014
kotecek82

Gorąco polecam stół i krzesła są śliczne. Naprawdę warto!

Opinia pozytywna
08-03-2014
mrsMichael

REWELACJA!!!!! Wykonanie, kontakt,obsługa, zmiana zamówienia- bez problemu!!! Realizacja - bardzo szybka,stół i krzesła wykonane solidnie i starannie. Dostawa równie szybka,wszystko zapakowane bardzo dobrze. Polecam!!! :-)

Opinia pozytywna
04-03-2014
RAFADAM

Szybki jak Kubica, solidny jak zamek na skale, godny polecenia sprzedawca! Pozdrawiam.

Opinia pozytywna
04-03-2014
baccara14

Pelen profesjonalizm. Wysokiej jakości mebel. Wzorowa obsługa. POLECAM

Opinia pozytywna
01-03-2014
janbak1

Szybka dostawa. Stół bardzo ładny i porządnie wykonany. Na razie się dobrze "sprawuje". Polecam.

Opinia pozytywna
28-02-2014
gonzik_82

Doskonały sprzedawca,obsługa i towar! Same pozytywy! Polecam gorąco!

Opinia pozytywna
26-02-2014
mooffie

Transakcja przebiegła pomyślnie. Krzesła są naprawdę wysokiej jakości. Ciężkie, solidne. Polecam.

Opinia pozytywna
24-02-2014
pala127

Stół po pewnych perypetiach z adresem odbioru dotarł do mnie. Bardzo wysoki standard wykonania mebla-zdecydowanie przerastający to co możemy trafić w sklepie "za rogiem". Nogi stołu to porządna bukowa klejonka w dębowym fornirze. Elegancki mebel.

Opinia pozytywna
20-02-2014
monika18m9

Firma bardzo solidna. Stół miał być w ciągu 2-3 tygodni a trwało to niecałe dwa. Sprawna dostawa. Polecam

Opinia pozytywna
16-02-2014
honorka5

Meble przepiękne! Starannie wykonane, takie jak na zdjęciach. Pełna i profesjonalna obsługa, włącznie z przesłaniem darmowych próbek wybarwień i tkanin. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna
01-02-2014
wojcieszko84

Stół bardzo fajny, solidny. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Kolor inny niż na stronie, dlatego każdemu Kupującemu polecam skorzystanie z opcji przesłania wzornika. Zdjęcia nie odzwierciedlą faktycznego koloru. Polecam

Opinia pozytywna
19-01-2014
J50

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt. Oferowane przedmioty zgodne z opisem. Bardzo szybka realizacja. Gorąco polecam.

Opinia pozytywna
19-01-2014
delfa87

Meble idealne, solidne. Doskonały kontakt ze sprzedającym. Kupowanie u takich allegrowiczów to czysta przyjemność. Polecam!

Opinia pozytywna
18-01-2014
martaklu

Wzorowa transakcja, śliczny zestaw, pięknie wykonany. Zasłużony pozytyw. Polecam wszystkim!

Opinia pozytywna
13-01-2014
Paluch.P

Stół i krzesła wykonane bardzo porządnie, dawno nie spotkałem się z tak solidnie wykonanymi meblami a zwłaszcza za tą cenę. Bardzo dobry kontakt i miła obsługa. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna
30-12-2013
surykatka1984

rewelacja pod kazdym względem,polecam

Opinia pozytywna
22-12-2013
iwi207

Piękne, solidne meble, towar zgodny z opisem, miły kontakt ze sprzedającym, bardzo polecam!

Opinia pozytywna
22-12-2013
diego_1985

REWELACJA Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt, FIRMA solidna godna polecenia, zobaczymy tylko jak się będzie sprawował stół? POLECAM

Opinia pozytywna
22-12-2013
kewals_z

Pełen profesjonalizm. Towar zgodny z opisem. Wszystko w najlepszym porządku - solidna firma. Dziękuję za udaną transakcję i pozdrawiam !!!

Opinia pozytywna
15-12-2013
goat81

Cała transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie. Przedmiot godny polecenia, Allegrowicz zresztą też.

Opinia pozytywna
15-12-2013
Jaro7090

Szybka wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem! POLECAM!

Opinia pozytywna
15-12-2013
mczyzo17

Super!!! W rzeczywistości stół wygląda jeszcze lepiej. Jest bardzo solidny i stabilny, a kolor - wenge - bardzo ładny. Krzesła bardzo ładnie wykończone i chyba co ważniejsze bardzo wygodne. Dostawa w terminie, bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam!!!

Opinia pozytywna
08-12-2013
marcin1982gw

Transakcja na 6+ Szybko i Sprawnie G-O-R-Ą-C-O P-O-L-E-C-A-M !!!

Opinia pozytywna
02-12-2013
clari6

Super wykonanie. Stół i krzesła bardzo ładnie prezentują się w salonie. Transakcja jak najbardziej na plus

Opinia pozytywna
02-12-2013
clari6

Super wykonanie. Stół i krzesła bardzo ładnie prezentują się w salonie. Transakcja jak najbardziej na plus

Opinia pozytywna
25-11-2013
Paulamia

Stół + 8 krzeseł przeszedł najśmielsze moje oczekiwania, jest cudownie wykonany solidny, porządny bardzo elegancki, projekt bardzo przemyślany, składane łatwo jak w Ikei, krzesła ciężkie, porządne, dobrze wykonane, jakość 1000% BARDZO BARDZO POLECAM

Opinia pozytywna
23-11-2013
amore_radek

Stół masywny, piękny, krzesła takie jak zamawialiśmy, wszystko się zgadza. Polecam

Opinia pozytywna
16-11-2013
pati830830

Bardzo profesjonalne podejście do klienta rewelacyjny kontakt, miła obsługa, stół z krzesłami na najwyższym poziomie, polecam!

Opinia pozytywna
14-11-2013
Ra751

Szczególnie polecam Allegrowicza. Poza tym fotel solidny, bardzo ładny i dokładnie wykonany. Bezproblemowa realizacja i b. dobry kontakt !

Opinia pozytywna
14-11-2013
opuch

WZOROWA TRANSAKCJA!!!SZYBKO,SUPER,SPRAWNIE.MIŁY I DOBRY KONTAKT!!! POLECAM SZCZERZE I GORĄCO!!!OBY TAKICH LUDZI WIĘCEJ NA ALLEGRO!!!DZIĘKUJĘ !!! POZDRAWIAM!!!

Opinia pozytywna
08-11-2013
Agata_agi

Super kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja zamówienia, krzesła prezentują się super, dobra jakość. Szczerze polecam!

Opinia pozytywna
05-11-2013
KarGrab1991

Transakcja na najwyższym poziomie.Śliczne mebelki,znakomity kontakt oraz szybka przesyłka.Polecam wszystkim rzetelnego sprzedawcę!

Opinia pozytywna
27-10-2013
rowan_gda

Wykonanie stołu i krzeseł bardzo dobre. Bardzo uprzejmy kontakt telefoniczny. Mili panowie od transportu mebli. Sprzedający dokładają starań, aby spełnić indywidualne życzenia klienta. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna
22-10-2013
mada7

Bardzo mili panowie dostawcy, co tylko swiadczy o jakosci firmy. Stol i krzesla zapieraja dech. Serdecznie dziekuje.

Opinia pozytywna
20-10-2013
GODleS_S

Kupiłem chyba najpiękniejszy stół na świecie. Solidnie wykonany. bardzo polecam!!!

Opinia pozytywna
20-10-2013
maja310308

Piękna sofa identyczna z opisem. Brakowało jedynie informacji, NIESAMOWICIE WYGODNA :-) Czas realizacji błyskawiczny ok.6 dni. Kierowcy którzy dostarczali towar, absolutnie przesympatyczni. Firma mega profesjonalna. Dodaje do ulubionych :-)

Opinia pozytywna
17-10-2013
KamaMi1

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Stół i krzesła wyglądają pięknie :)

Opinia pozytywna
17-10-2013
karolineczka6

Szukałam porządnego krzesła i trafiłam na aukcję sprzedawcy SAM NET. Nie zawiodłam się - jest naprawdę dobrze wykonane. Serdecznie polecam!

Opinia pozytywna
14-10-2013
tenisista79

Pierwszy i na pewno nie ostatnio zakup u tego allegrowicza! :) Wszystko 1 klasa! Szczerze polecam.

Opinia pozytywna
13-10-2013
krolik769

Polecam. Ładne i porządne krzesła

Opinia pozytywna
09-10-2013
miluncia10

Bardzo polecam, miła profesjonalna obsługa, stały kontakt i możliwość ustalenia wszystkich szczegółów, a co najważniejsze możliwość transportu z usługą wniesienia mebli, super profeska:-)))))

Opinia pozytywna
11-09-2013
SimonNhBw

Niesamowity profesjonalizm, doskonały kontakt, jakość wykonania mebli oraz dobór koloru przybiela moje najśmielsze oczekiwania + ekspresowy czas realizacji! Konkurencyjna cena. Bardzo mocny POZYTYW. Oby więcej takich sprzedawców.

Opinia pozytywna
09-09-2013
aguser

Szybka wysyłka. Wykonanie mebli z porządnych materiałów. Bardzo miła obsługa klienta. Dziękuję i Pozdrawiam.

Opinia pozytywna
07-09-2013
24daniel

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko wręcz idealnie. Stół najwyższejj jakości, wraz z krzesłami prezentuje się fantastycznie. Miło, sparawnie, perfekcyjnie. Gorąco polecam zakupy u tak profesjonalnego sprzedawcy. 200% pozytyw :)

Opinia pozytywna
07-09-2013
kar0lushka

Stół i krzesła wykonane bardzo ładnie, prezentują się znakomicie, szczególnie kolor. Dostawa w ekspresowym tempie. Dziękuję! Na pewno dokonam zakupu u tego sprzedawcy w przyszłości! Polecam serdecznie wszystkim Allegrowiczom :)

Opinia pozytywna
29-08-2013
ryjaczek1986

Krzesła przepiękne!!!!!!!Szybka realizacja:)i bardzo dobre wykonanie:)Pozdrawiam

Opinia pozytywna
25-08-2013
Mea10

Stół i krzesełka rewelacyjnie wykonane, kontakt ze sprzedającym doskonały, dostarczenie towaru świetnie zorganizowane. Jestem bardzo zadowolona z wyboru takiego sprzedawcy i polecam go wszystkim allegrowiczom serdecznie, bardzo duży pozytyw !!!!!

Opinia pozytywna
13-08-2013
amlynek

Zdecydowanie polecam, uczciwość i rzetelność dewiza allegrowicza !!! Partner do interesów, jakich mało !!! Szybko, profesjonalnie, bez niedomówień. Po prostu - marzenie !!!

Opinia pozytywna
09-08-2013
maryniarz23

Zgodność - LEPSZA NIŻ MYŚLAŁEM. Kontakt - REWELACYJNY. Czas - BŁYSKAWICZNIE. Po prostu gdyby mieli spożywczak... zakupy robiłbym właśnie u tego sprzedawcy . POLECAM WSZYSTKIM!!! Pozdrawiam

Opinia pozytywna
01-07-2013
wejlantf

Wszystko elegancko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt, dostawa co do godziny. Co najważniejsze produkt naprawdę wysokiej jakości. POLECAM!

Opinia pozytywna
11-06-2013
iwona_brz

Bardzo solidny sprzedawca. Robiony na zamówienie fotel spełnia wszystkie wymagania. Doskonały, szybki kontakt ze sprzedającym. Błyskawicznie wysyłane próbki materiałów. Niedługi czas oczekiwania na gotowy produkt. Gorąco polecam!

Opinia pozytywna
29-05-2013
strunia88

Duży pozytyw,towar zgodny z opisem,bardzo szybka przesyłka, żadnych problemów,gorąco polecam...

Opinia pozytywna
19-05-2013
szafa8310

jak najbardziej polecam:) czas realizacji- niecale 2 tygodnie. stół i krzesła wykonane solidnie, wszytsko zgodnie z opisem.

Opinia pozytywna
14-05-2013
stereska2302

Wzorcowa transakcja.Szybka dostawa.Towar zgodny z opisem i zdjęciami.Dobrze zapakowany.Polecam sprzedającego i z przyjemnością wystawiam komentarz POZYTYWNY.

Opinia pozytywna
12-05-2013
duszek32

Stół i krzesła cudowne, dopieszczony każdy detal :) , wygodne i solidne. Czas oczekiwania dużo krótszy niż w opisie. Bardzo dziekuję i pozdrawiam.

Opinia pozytywna
30-04-2013
agula_rs

stół i krzesła przepiękne oraz bardzo dobrze wykonane, przyjemny kontakt, polecam gorąco

Opinia pozytywna
30-04-2013
Matthia

Wszystko super. Meble piękne, bardzo solidne, warte swojej ceny. Świetny kontakt i bezproblemowa dostawa. Gorąco polecam!